Reiki är en fantastisk och kraftfull healingmetod som innebär mjuk handpåläggning. Reikienergin aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga till läkning. Det kan handla om smärta, ångest, stress och även fysiska krämpor. Efter en behandling kan man känna sig avslappnad och lugn men samtidigt fylld av livsenergi. Reikin är bra för både kropp, sinne och själ!

Reikin i sin nuvarande form kommer ifrån Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Modern forskning visar att metoden är effektiv i flera sammanhang. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och friskvårdsbidrag kan användas till reikibehandlingar.

KiVibe erbjuder Reikibehandlingar på arbetsplatser, i ditt eller mitt hem tillsvidare innan vi har hittat en lokal. Emelie kan komma till Västerås, Strängnäs, Uppsala, Enköping mm mot milersättning.

Reiki kan även skickas på distans, vilket ibland kan te sig ytterligare kraftfullt. Efter sessionen kommer jag att återkoppla till dig med vad jag fått till mig.

BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px

Eller hör av dig på telefon 0767249418 eller email emelie@kivibe.se

 

woman-571715