Hej!! Jag heter bild på migEmelie Taavo och kallar mig för Jordsyster. Jag brinner för att hjälpa mänskligheten på jorden jag känner mig manad att sprida budskapet om att vi kan lita på naturen fullt ut. Och vi kan faktiskt lita på vår inre natur. Jag vill sprida inspiration och kärlek över jorden och när vi börjar inifrån med oss själva, så gör vi inte bara oss själva en stor tjänst utan även vår omgivning – ringarna på vattnet medför att hela världen påverkas!

Min resa började någon gång för ca 15 år sen då jag led av kämpiga magbesvär (IBS, magkatarr, hormonell obalans och sänkt immunförsvar). Efter några år fick jag ett ordentligt uppvaknande då jag insåg att jag kunde hjälpa mig själv genom att vara medveten om vad jag stoppade i mig. Sedan dess har jag velat sprida kunskap och entusiasm till min omgivning! Jag läste till kostrådgivare inom LCHF/Paleo och har stöttat flera i sin naturliga omställning från sjuk till frisk.

Men det gjorde jag mest som hobby då. Som huvudsyssla arbetade jag som produktutvecklande civilingenjör och trivdes bra med mitt jobb, men jag trivdes inte med mig själv! Det gnagde inom mig, det hade egentligen gnagt och skavt inom mig mer eller mindre i hela mitt liv. Men det eskalerade nu. Jag var så rädd att göra fel, jag var så ambitiös och noggrann att det matchade inte med det höga tempo som krävdes. Efter ca 10 år hade jag ständiga panikångestattacker på nätterna och så småningom säckade min hjärna ihop. Jag kunde inte skicka ett endaste mail till. Jag bara grät. Totalt slut. Jag blev sjukskriven för utmattning. Därmed förstod jag att en god kost faktiskt inte är ALLT. Det finns någonting mer.

Ja det var ungefär i samma veva som jag upplevde mitt andliga uppvaknande. Wow! Jag var helt på moln samtidigt som jag var helt paj. Det finns faktiskt mer utanför den här fyrkantiga världen! Det är det jag har saknat hela tiden. Jag hade ju allt, en underbar man, tre vackra friska döttrar, ett välbetalt och utmanande jobb med mera med mera. Men kände hela tiden att någonting saknades. Är det här allt? Det frågade jag mig ofta. Jag kände mig låg och ledsen eftersom jorden behandlas så illa av oss människor och jag såg inte att lilla jag någonsin skulle kunna bidra. Men tack vare flera händelser som väckte min tillit till livet, till mig själv, till universum och till kärleken så fick jag tillbaka mitt hopp!

Så samtidigt som jag blev utmattad och bara grät och grät – så växte min tillit och styrka fram på nytt. Jag läste och mediterade varje dag. Grät och helades. Ja, tårar helar. Hela universum finns inom mig, och jag har faktiskt chans att påverka mitt liv och vår jord! Det andliga uppvaknandet innebar en massa läsning och ny världsbild växte fram med insikter om bland annat människans ego, vår förmåga att manifestera och om vår innevarande livskraft! Allt är energi! Ki! Och det handlar mycket om känslor som vi behöver bli medvetna om.

Känslor ja! Jag hade gått omkring och burit på en känsla av att inte duga som jag är. Jag var totalt beroende av att prestera för att överhuvudtaget känna mig värd att få finnas. Detta var såklart inte medvetna känslor utan det var djupt rotade och inkapslade, fastkedjade känslor i mitt undermedvetna. Jag sökte också efter kärlek och bekräftelse utifrån. Det stoppade Ki-flödet, det var blockeringar! Dessa blockeringar styrde mig. De styrde min tillvaro. Jag råkade i händelser om och om igen som rev upp dessa irrationella känslor, och tillslut blev det så smärtsamt att det fanns ingen annan väg ut – än att gå in. In i mig själv.

Med hjälp av regression har jag kunnat gå tillbaka till roten till mina blockeringar och acceptera dom känslorna. Det är egentligen inte känslan som gör ont utan motståndet! Jag hade hållit emot i hela mitt liv! Först hade min kropp protesterat. Sen valde jag att äta mer naturligt och hälsosamt  – då kunde jag tydligare lyssna till mina äkta känslor. När känslorna accepterades och släpptes fria så har tomrummet istället fyllts med kärlek. Och mitt liv, min tillvaro har förändrats i takt med detta. Jag kan numera göra handlingar som mitt hjärta vill att jag ska göra. Jag vill såklart leva fullt ut, i min fulla potential med massor av livsenergi!

Regression hjälpte mig så pass effektivt att jag bestämde mig för att utbilda mig till diplomerad regressionsterapeut på SER-Akademin i Ramlösa. Jag vill hjälpa människor omkring att få leva utan lidande, utan blockeringar. Jag vill att vi ska få leva i frihet! Det är helt fantastiskt att se människor bli fria från sitt egna lidande.

Något annat som har hjälpt mig så mycket på vägen är healing! Jag fastnade för Reiki som är en otroligt kraftfull healingenergi. Och jag har förstått att det är inte en slump att jag har hittat hit. Mitt syfte i livet är healing. Det känner jag i hela min själ, och det riktigt sprakar i händerna och ofta kommer vägledande budskap till mig. Det tomrum som energiblockeringen skapat behöver fyllas med ljus, värme och kärlek. Reiki och Regression tycker jag är fantastiska tillsammans!

Jag startade upp KiVibe, Ki-Vajb, och själva namnet står för Vibrationer av Livsenergi! Det är vibrationer av Ki som jag vill sprida över jorden – genom att vägleda människor att lösa upp energiblockeringarna och leva lyckligare!

Varma kärleksfulla hälsningar!

/Jordsyster Emelie Taavo