fashion-1819605

Mina lungor har läkt!

Jag måste dela med mig av den här fantastiska historien! Hela min uppväxt har jag haft de minsta lungorna i klassen! Och när jag sen blev vuxen så råkade jag ofta ut för lungproblem såsom lunginflammation, bronkit och ansträngningsastma. När jag senare började äta äkta, naturlig mat så gick sjukdomsbesvären över. Men fortfarande visslade och väste mina lungor när jag andades. Och när jag tog anställning vid Bombardier för drygt två år sedan så gjordes en vanlig hälsoundersökning – och där konstaterar man att jag har extremt dålig lungkapacitet.

När jag var på Tom Tits för några veckor sedan med min äldsta dotter så kunde man mäta lungkapaciteten! Och vet ni vad!? Jag hade ÖVER MEDEL i lungkapacitet för min ålder, längd och kön! WOW!

Jag har gjort tre förändringar som har påverkat lungorna – och de ska jag berätta om!

Det första är, i och med mitt andliga uppvaknande så blev jag mer intresserad av att ta djupa andetag. Ordet ”Andas” kommer just därifrån – att man har kontakt med sin ande. Jag trodde ju innan att jag inte hade någon själ – så då blir det ju obehagligt att känna sin ande. Så jag höll tyvärr andan för det mesta.

Det andra är att jag slutade att använda behå! Jag blev helt överkänslig och klarar inte av det minsta minsta tryck runt om. Så det finns ingen som helst möjlighet för mig att ha behå längre – och jag saknar den inte!

Den tredje och den coolaste grejen som jag vet har spelat stor roll ÄR! Den fysiska resan i regression! I djupavslappnat tillstånd, väglett av regressionsterapeut, gick jag ner till roten av mina bekymmer med visslande lungor. Jag fick ”gå in i lungan” och få den att förklara för mig varför den gör som den gör. Och ja, visst hade den någonting att säga!

Lungorna berättade för mig hur rädd jag är att göra fel! Och påminde mig om två traumatiska händelser i min barndom – den ena hade jag tidigare har bara skrattat åt och skämtat om – och den tänkte jag dela med mig av nu. Den här gången forsade tårarna! Jag var sju år igen och höll i min kaninunge som jag hade råkat bryta ryggen på! Det kom blod ur munnen på den och den hade dödsryckningar. Jag älskade kaninen SÅ och var så lycklig innan det hände! Jag var så otroligt lycklig över att jag hade fått en egen kaninunge! Jag bar runt på den hela dagen och älskade den av hela mitt väsen!

Jag älskade kaninen till döds!

Jag var sju år och detta hände, jag hade råkat bryta ryggen av min kaninunge. Jag fick en utskällning av mamma och pappa och kände stark skam och skuld. En känsla som jag levt med sedan dess. Jag har undermedvetet kopplat samman känslan av ”ren kärlek” med att det kostar – ”skam och skuld”! Detta kom upp under den mäktiga regressionen.

Under regressionen genomlevde jag dessa undanträngda obehagskänslor. Det var skönt att få gråta som ett barn. Det var fint. Jag vägleddes att verkligen få känna känslorna som jag inte klarade av att hantera när jag var sju år. Nu är jag klar med de händelserna. Tack!

Sen den dagen har mina lungor inte visslat en enda gång! De visslade och väste väldigt ofta innan! Speciellt när jag andades djupt. Har du också något fysiskt hinder/obehag som pockar på din uppmärksamhet? Boka regression med mig eller kom på gruppregression!

På gruppregressionen på lördag 1 april ska vi gå in i kroppen och utforska gamla cellminnen. Vi kan läka! Vi kan läka naturligt! Vi kan läka med vårat medvetande! Våra kroppar är energi som byggs upp i varje NU – av cellminnen!

BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px

Varma kärleksfulla hälsningar Jordsyster Emelie

Dela detta med dina vänner!

4 Comments

 1. Malin Rosén

  Helt fantastiskt att läsa din berättelse och tänk va våra tidiga upplevelser i livet kan påverka vårt mående så otroligt mycket!!
  Tack för att du delar med dig!
  Kram
  Malin

 2. Jordsyster

  Åh ja Malin! Visst är det fantastiskt! Vi behöver lita på kroppens signaler, och lyssna på dem! När vi gör det så kommer vi uppnå inre frid och äkta välmående! Kram!!!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *