Ge kroppen det den behöver!

Våra kroppar är inte anpassade till den mat vi anser är ”normal” idag! Det är bara under de senaste 100 åren som maten börjat bli industriellt framtagen. Industriellt framtagen mat har ofta genomgått ohälsosamma processer och innehåller en mängd onödiga tillsatser.

Det vi behöver idag är att titta tillbaka på hur vi åt förr!  Vi vet att många av våra sjukdomar idag är nya och de har inte funnits i samma utsträckning som för tusentals år sedan.

Det andra vi behöver tänka på det är att lyssna på våra kroppar och känslor. Våra kroppar och våra känslor är fantastiska förmedlare av information. Det bästa av allt är att kropp och själ vill läka och utvecklas! Vill du?

Den kostrådgivning som erbjuds baseras på att äta mer naturligt och på ett mer optimalt sätt för din kropp och för ditt hormonella system. Kostrådgivningen är baserad på modern forskning och vetenskap och det innebär minska intaget av kolhydrater och öka intaget av naturligt fett.

Med vissa justeringar i din livsstil kan du nå väldigt långt! Och det kommer inte innebära hunger eller plågeri utan tvärtom det brukar bli en lättnad för många att bli fri från sötsug eller hungerskänslor! Ofta förbättras flera problem hos klienten, inte bara det problem som var huvudorsaken till kostomläggningen. Vi får leva som vi var skapta att leva!

Finn din livsenergi genom att unna dig att vara frisk och glad!
Hör av dig till mig (emelie@kivibe.se / 0767249418) eller boka på nätet.

Cert_PI_svart