Tavlan

Jordsysterutbildning

Väck din inre Jordsyster!

Känner du att du lider av miljöförstöringen, djurhållningen, av att medmänniskor blir sjuka, av krig och av att se andra människors olycka? Av att skåda de destruktiva makter som styr vår värld? Känner du att du vill göra något men tänker att du har nog mycket själv att ta hand om!?
Helt rätt! Hur ska vi få en bättre jord ifall vi inte ens kan må bra inuti oss själva? Det är det som är nyckeln! Vi måste börja inifrån – och där kommer vi långt! Det är inuti dig du kan hitta din inre Jordsyster.
Välkommen att väcka Jordsystern i dig! – en resa inom Dig som formar himmelen på jorden
När Du mår bra och vägleds av hjärtat skapas ringar på vattnet och jorden blir automagiskt till en bättre plats! Efter genomgången grundutbildning på ett halvt år – skapar vi certifierade Jordsystrar en gemenskap där vi kan samverka för att förbättra jorden med hjälp av de verktyg vi lärt oss.
Du kommer lösa upp inre energiblockeringar, lära dig healing, ljusarbete, utveckla din intuition och skapa ett flow i ditt liv! Du kommer fylla ditt egna syfte, utföra det uppdrag just du är avsedd att utföra med de talanger du besitter! Du har en uppgift i detta liv och på denna jord! När du öppnar upp och bjuder in – så kommer universum att hjälpa dig.
Känner du att det är dags nu att ta reda på vad just din uppgift är och få en rejäl energiboost i rätt riktning? Skicka din ansökan till jordsyster@kivibe.se, Berätta kort om dig själv, så återkommer jag och vi kan boka in en telefonintervju.


Diplomerad Jordsyster 5000 kr inkl. moms
1000 kr i anmälningsavgift avdrages av totalbeloppet. Betalningen kan delas upp per tillfälle om så önskas.

Utbildningen innehåller teori, praktiska moment och hemuppgifter i form av läsning, meditation och bokrecensioner.

Exempel på praktiska moment; meditationer, gruppregression, aktivering, healing mm..
Exempel på ämnen; Lagen om attraktion, cellminnen, new world order mm..

Efter utbildningen kommer eleven: – Kunna utföra healing på sig själv, jorden och andra – Ha en förståelse för det inre som formar det yttre – Komma närmare sig själv och till att hitta sitt syfte på jorden – Hitta inre blockeringar och få verktyg att lösa upp dessa – Ha verktygen för att förändra sin tillvaro och bli mästaren i sitt liv – Ha verktyg att mha sina talanger och intuition manifestera i den kreativa processen – Bli initierad till diplomerad Jordsyster och därmed bidra till att skapa himmelen på jorden.

Begränsat antal platser

4 tillfällen a 6h i Enköping
Datum för utbildningen HT 2017: 24 sep, 22 okt, 12 nov och 3 dec

Fika ingår, men ej lunch eller boende

Diplom utdelas vid avklarade inlämningsuppgifter, deltagande i alla moment och betald utbildningsavgift


Block 1 & 2 – Energier, krFörsta dagen Jordsyster Pilotoppar och ansvar

 

Block 3 & 4 – Lidandet och Jorden

 

Block 5 & 6 – Väck din inre Jordsyster och lär dig Healing

 

Block 7 & 8 – Hitta ditt syfte och forma Himmelen på Jorden

 


Lärare Emelie Taavo, Jordsyster på KiVibe

Emelie är energisk, framåt och positiv! Alltid hungrig på mer kunskap och inser att ju mer vi lär oss desto mer förstår vi hur lite vi egentligen vet. Emelie är i grund och botten civilingenjör och har arbetat med produktutveckling i ca 10 år. Efter en utdragen personlig krasch i kropp och sinne vaknade hon stegvis upp, fann sin själ och insåg att hon måste ta ansvar själv för sin tillvaro.

Plågsamt har hon tidigare betraktat hur jorden lider och människorna här behandlar varandra illa i både i stort och i smått. Ett lidande utan dess like. Den inre Jordsystern väcktes med hjälp av ett gediget inre arbete, och med pulserande kraft ökar helandekraften hon kanaliserar. Hon utbildade sig till Kostrådgivare, Regressionterapeut och Kundalini och Reiki Master. Kanaliserar från högre dimensioner och är inspirerad av ayurveda och astrologi. Hon förvandlar lidande till kärlek och formar sin tillvaro med hjälp av spirituell manifestation.

Emelie har kommit till den punkt där hon känner att hon vill dela med sig av insikterna hon har fått till sig. Allt lidande kan vändas till kärlek och lycka. Emelie är övertygad om att en förändring på denna jord kommer att ske inom kort – och att ju fler Jordsystrar vi är desto snabbare sker denna förändring. Hon är också övertygad om att de som söker sig till Jordsyster-utbildningen är manade och har ett inre kall, de som ska delta – de kommer delta


 

Välkommen med din ansökan!

Hälsningar Emelie

Målning: Sussi Johansson

Dela detta med dina vänner!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *