training-1302050

Föreläsningen: Healthy & glowing is the new normal!

Tänk att så många av oss går omkring och mår lite halvbra och samtidigt lite halvdåligt. Det är förkylningar, uppsvälld mage, candida och eksém. Det är allergier, det är diabetes, det är reumatism. Det är IBS och magkatarr. Det är huvudvärk, hosta och det är öroninflammationer. Både vuxna och barn mår ganska bra men ändå inte helt bra. Och det har liksom blivit accepterat som ”normalt”. Det är fullt normalt idag att äta mediciner, smärtstillande, smeta salvor och allergimedel hit och dit.

Men! Tänk dig nu istället en plats där det normala har blivit att vara frisk! Och att ifall något symptom tittar fram, vi istället för att dämpa symptomet med mediciner nu analyserar fram vad som orsakat smärtan/sjukdomen. Vi lyssnar till grundorsaken. Tänk dig denna underbara förändring! Tänk dig en plats där det normala är att vara frisk! Och stark, energisk och strålande! 

Det här är min dröm! Och jag vet att det är möjligt! Jag vill sprida drömmen till människor omkring mig, människor på olika arbetsplatser, familjer, i föreningar och skolor. Jag vill inspirera människor till att börja tro på kroppens förmåga, kroppens inre kraft att vilja vara frisk och stark. Kroppen är fantastisk på alla sätt och vis och det mest fantastiska är att den vill läka!

Låt mig komma till din arbetsplats och inspirera med min livsglädje och KiVibes syn på kost, hälsa och livsstil. Det kommer handla om kost, samtidigt kommer jag ur ett större perspektiv dela med mig av synsätt som kan sprida härliga ringar på vattnet till att komma närmare drömmen om ett friskt samhälle.

Just nu hålls den fantastiskt inspirerande föreläsningen: ”Healthy & glowing is the new normal!”
Föreläsningen kan hållas på både engelska och svenska och är ca 1-2h, efter önskemål.

Några av de ämnen som tas upp:
– Evolutionär syn på hälsoutvecklingen
– Moderna ”normala” sjukdomar, mat och livsstil
– Stress!
– Kroppen, sinnet och själen
– Tips och tricks på hållbar kosthållning
– mm mm!

Den här föreläsningen passar dig…
…som är mitt uppe i arbetslivet och har fullt upp med dagislämning, fotbollsträning, krävande arbete och en gnagande känsla av att inte räcka till…
…som vill leva sunt men vet inte var man ska börja, alla säger ju olika – ”vet inte vad jag ska tro på längre”
…som egentligen inte bryr sig så mycket om vad du äter, du mår rätt bra och har inte alls tänkt att göra någon förändring…
…som älskar att vara hälsosam och är väldigt mån om din hälsa och tycker att det är intressant att höra nya infallsvinklar gällande hälsa.
…som känner dig uppgiven, du har sökt hjälp inom sjukvården för dina besvär men har inte fått hjälp fullt ut..
…som vill optimera din prestation; fysisk som mental!

Drömmer du också om hälsa, glädje och livsenergi omkring dig? Kanske på din arbetsplats? Kanske på dina barns skola? Kanske för din idrottsförening? Kontakta mig och planera in föreläsningen efter dina önskemål! Viss anpassning kommer att ske beroende på målgrupp. Exempelvis i skolmiljö kommer viss fokus ligga på att skapa de bästa förutsättningarna för lärande. Och hos företag kan det behövas mer fokus på hur man kan hantera stress exempelvis.

”Healthy & glowing is the new normal!”  Hälsningar från Emelie på KiVibe (emelie@kivibe.se / 0767249418)

Cert_PI_svart

Dela detta med dina vänner!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *