flower-meadow-1510602_1920

Gruppregression – höstens datum är satta

Vill du lösa upp dina inre blockeringar, få fördjupad självkännedom och komma närmare din inre sanna kärna? Jag erbjuder till hösten återigen gruppregression där vi gör inre resor under djupavslappning. Jag vägleder med hjälp av öppna frågor och ditt undermedvetna får möjlighet att släppa upp sådant som vill komma fram. Det är helt ofarligt och så effektivt. Naturliga inre helandeprocesser sätts i gång och du kommer närmare din kärna, utan lager av skydd som ju tidigare har behövts av olika anledningar. Från tex barndom, tidigare liv osv.

Vi kommer gå tillbaka till tidigare liv. Vi kommer gå tillbaka till barndomen. Vi kommer kika på delpersonligheter och även fördjupa oss i kroppen, vad den har att säga oss. Bland annat! Är du lockad av att arbeta med dig själv för att utvecklas och uppnå mer glädje, mer inre frid, mer energi och självkännedom? Läs mer om regression här.

Varje regressionstillfälle avslutas med en healingmeditation.

Den här gången kan du köpa ett klippkort av mig som räcker till 6 tillfällen. Vill du köpa gång för gång kostar det 300kr. Köper du klippkort för 1500 kr får du alltså ett tillfälle gratis. Missar du något tillfälle så kommer klippkortet att gälla hela 2018. Jag kommer fortsätta hålla gruppregression nästa år. Bokning sker varje gång via www.KiVibe.bokadirekt.se

Gruppregression kommer alltså hållas lördagarna nedan:

26 Augusti
16 September
7 Oktober
4 November
25 November
9 December

kl 10-12 på Västra Järnvägsgatan 4 i MoYoLos lokaler

Vill du köpa klippkort? Kontakta mig på emelie@kivibe.se så fixar vi det!

Ta hand om dig! Varma hälsningar Emelie Taavo

 

Dela detta med dina vänner!

Leave Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *