Är du chef och vill investera i dina anställdas hälsa och välbefinnande. Ja, nu är det nya föreskrifter från arbetsmiljöverket som företag ska leva upp till. Det är ett utmärkt tillfälle att boka in en föreläsning där de anställda blir inspirerade till en mer hälsosam livsstil!  Det är en god investering för att minska sjukskrivningar och VAB-dagar och därmed höja produktiviteten.

Just nu är föreläsningen ”Healthy & Glowing is the new normal!” aktuell! Läs mer om den här!


Kost och hälsa, 1-1,5h, kan hållas på engelska eller svenska
En föreläsning med KiVibe kommer ge mycket matnyttigt. Syftet är att nå fram till åhörarna om hur pass enkelt det faktiskt kan vara att göra små justeringar i livsstilen och förbättra hälsan. Det är en inspirerande och fullspäckad föreläsning som kan avslutas med frågestund och diskussion om så önskas. Det som kommer tas upp under denna föreläsning är bland annat ett evulotionärt perspektiv där vi även tittar på modern kost och moderna sjukdomar. Det brukar vara en ögonöppnare för många, sen går vi in lite djupare och får en förståelse för hur det vi äter kan påverka vår hälsa och ohälsa. Denna förståelse gör många inspirerade till att göra en justering av sin livsstil!  Här presenteras härliga tips på hur man kan lyckas!

Kost, hälsa och livsstil, 1-2h kan hållas på engelska eller svenska
Här finns det möjlighet att boka en föreläsning som påminner om den ovan men kommer även inkludera viktiga livsstilsfrågor såsom hur kemikalier och vår miljö påverkar oss och tips på vad vi kan tänka på i vår vardag. Det kommer handla om yttre miljö men även vår inre miljö, dvs hur vi kan bemästra våra tankar och förstå våra känslor för att få bukt på stressrelaterade bekymmer, trötthet, depression eller relationsproblem. Det kan vara en otrolig ögonöppnare för många som då inser att vi behöver ta ansvar för vår hälsa genom att göra medvetna val.

Föreläsningar kan bokas till skolor, idrottsföreningar, företag, vårdinstanser osv. Speciella önskemål tas i beaktan.

Kontakta Emelie på KiVibe, emelie@kivibe.se för offert.

Cert_PI_svart